για εμάς

Καλωσορισατε στο νεο μας εστιατοριο
Καλώς ήλθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του εστιατοίου μας και σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας.

Πριν δείτε τα περιεχόμενα του ιστοχώρου μας, θα θέλαμε να σας πούμε δύο λόγια. Δε θα σας κουράσουμε πολύ, απλά θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε πως τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των εδεσμάτων μας είναι ντόπια, πολλά εκ των οποίων δικής μας παραγωγής. Βασίζονται στη φυσική καλλιέργεια, όπως το ελαιόλαδο, το οποίο χρησιμοποιούμε στις σαλάτες και σε όλα τα μαγειρευτά φαγητά.

Επιπλέον, όλα τα κρέατά μας είναι φρέσκα, ντόπια και ελληνικής παραγωγής.

Επιληφθήκαμε προσωπικά την προετοιμασία και τη διακόσμηση του εστιατορίου.

Στόχος μας ήταν να φτιάξουμε ένα «ονειρικό» περιβάλλον για εσάς, με πανέμορφα πέτρινα, ξύλινα και γυάλινα αρχιτεκτονικά στοιχεία. Επιλέξαμε μία-μία τις πέτρες που διακοσμούν με καλαίσθητο τρόπο το εστιατόριο και συμπληρώσαμε με χειροποίητες ξύλινες κατασκευές οι οποίες δένουν αρμονικά με τον υπόλοιπο χώρο. Ο φωτισμός επιλέχθηκε και στήθηκε με ιδιαίτερο μεράκι ώστε να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις παραπάνω λεπτομέρειες και παράλληλα να διαμορφώνει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Θα θέλαμε να

Σας τονισουμε
Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το εστιατόριο διαμορφώνεται κατάλληλα και για την περίοδο των χειμερινών μηνών, καθώς κλείνει κυριολεκτικά τριγύρω με βαριά τζαμαρία, ενώ το μεγάλο κεντρικό ενεργειακό τζάκι προσφέρει ζεστασιά ολόγυρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έτσι μπορούμε να σας δεχθούμε με χαρά, οποιαδήποτε στιγμή του έτους, μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ!

Για εσάς η

υποσχεση μας
Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως η ποιότητα των υλικών μας είναι άριστη και πως σε κάθε ένα από τα πιάτα μας βάζουμε όλη μας την αγάπη και τον σεβασμό για τον καταναλωτή… δηλαδή για εσάς.

Ευχόμαστε να απολαύσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας και να σας δούμε σύντομα κοντά μας.